Zadovoljna.si
Rajka in Dašo bo prihodnje leto razveselil dojenček.

Novice

Rajko Hrvatič bo končno očka!

Z.B.
11. 08. 2011 12.00
29

Primorski podjetnik Rajko Hrvatič in njegova izbranka Daša Podržaj sta pred kratkim potrdila govorice o poroki, ki bo 24. septembra v Mokricah. Svoje goste sta na slavje povabila z nenavadnim vabilom, v katerem sta med drugim razkrila, da bosta kmalu postala starša.

Rajka in Dašo bo prihodnje leto razveselil dojenček.
Rajka in Dašo bo prihodnje leto razveselil dojenček.FOTO: Facebook

Namesto običajnih vabil sta se bodoča zakonca odločila za domiselno revijo z začetnicami njunih imen. Revija RaDa naj bi po obliki tako posnemala eno izmed slovenskih rumenih revij, poleg običajnih informacij o kraju in uri slavja pa sta v njej razkrila, da se jima bo prihodnje leto pridružil tudi dojenček. V posebnem vabilu so gostje lahko prebrali naslednje: “Dragi svatje, samo za vas jih zdaj potrjuje. Pod njenim srcem resnično raste otrok, ki ga z Rajkom pričakujeta z veliko ljubeznijo.“ Daša je potrdila, da je že v prvem trimesečju, nov družinski član pa se jima bo pridružil marca ali aprila. Pri pripravah na poroko naj bi paru pomagala tudi Rebeka Dremelj, veliko poročno slavje pa naj bi imelo še posebno temo; črno-belo barvno kombinacijo oblačil, ob polnoči pa naj bi gostom postregli z Rajkovo najljubšo nutellino torto.
 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561