Zadovoljna.si
Pozitivno naravnani ljudje živijo dlje!

Novice

Ženske zmoremo vse ...

N.J.
11. 07. 2012 11.25
16

Živimo v času, ko nas z vseh strani bombardirajo z bolj ali manj negativnimi informacijami in zdi se, da se resnično poredkoma zgodi kaj pozitivnega. Zato smo se na našem portalu Zadovoljna.si odločili, da spodbudimo vse uspešne in zadovoljne ženske, da z nami delite svoje pozitivne zgodbe in tako navdahnete vse tiste, ki jim v življenju primanjkuje optimizma. V slogu 'ženske zmoremo vse...'

Pozitivno naravnani ljudje živijo dlje!
Pozitivno naravnani ljudje živijo dlje!FOTO: iStockphoto

Strokovnjaki se že dolgo trudijo dokazati, kaj vse vpliva na kvaliteto in dolžino naših življenj. Ena od pogojev za dolgo in zdravo življenje žensk naj bi bila pozitivizem in optimizem, je pokazala raziskava, ki so jo opravili na univerzi v Pittsburgu . Na vzorcu več kot 100 tisoč žensk so strokovnjaki namreč ugotovili, da višja kot je stopnja pesimizma, večje je tveganje za nastanek bolezni. Optimistke tako redkeje zbolijo za diabetesom, visokim krvnim tlakom, holesterolom, depresijo, demenco in bojazljivostjo.

Delite svoje zgodbe z nami!

Biti optimist v času, ko nas z vseh strani bombardrajo s pretežno negativnimi informacijami, je težko. A včasih je dovolj že, da preberemo kakšno pozitivno zgodbo in v naše življenje spet posije sonce. Ker vemo, da je v naši mali državi veliko uspešnih in pozitivnih žensk, vas, drage bralke in bralci, pozivamo, da pomagate s svojimi pozitivnimi zgodbami navdahniti vse tiste, ki jim v življenju primanjkuje optimizma.

Veter v laseh
Veter v laseh FOTO: iStockphoto

Poznate torej kakšno aktivno in zadovoljno predstavnico nežnejšega spola, ki je zadovoljna sama s sabo, svojim življenjem in uspešno premaguje tudi najtežje ovire, ki jih srečuje na svoji življenjski poti? Je mogoče vaša zgodba zgodba o uspehu in ste jo pripravljeni deliti z nami? Pošljite nam zgodbo in vaš kontakt (telefonsko številko) na elektronski naslov rexona@pop-tv.si! V uredništvu bomo izbrali zgodbo, ki nas bo najbolj navdušila, avtorico oziroma avtorja pa obiskali in nagradili z Rexoninim darilnim paketom. Pohitite, svojo zgodbo nam lahko pošljete le do torka, 24. julija! Splošne pogoje za sodelovanje v tej nagradni igri najdete tukaj.
 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604