Zadovoljna.si
Ricky Martin

Novice

Ricky Martin se bo s Carlosom poročil v Španiji

STA/Z.B.
05. 11. 2011 10.32
0

Portoriški pevec Ricky Martin je dobil špansko državljanstvo, ki ga je želel zato, da bi se lahko poročil s svojim partnerjem. Kot je sporočil tiskovni predstavnik španske vlade Jose Blanco, je kabinet na redni tedenski seji 39-letnemu pevcu odobril državljanstvo z naturalizacijo zaradi njegovih "osebnih in profesionalnih vezi s Španijo".

Ricky Martin
Ricky Martin FOTO: Reuters

Vodilni španski časnik El Pais je poročal, da naj bi Ricky Martin želel špansko državljanstvo zato, da bi se lahko poročil s svojim partnerjem Carlosom Gonzalezom, s katerim skupaj vzgajata zvezdnikova triletna sinova Mattea in Valentina. Pevec ima razmerje s Carlosom že štiri leta. Pred nekaj meseci je sicer priznal, da se želi poročiti v domovini: "Rad bi se poročil v Portoriku, ampak to zaenkrat še ni mogoče, kar je smešno." Ricky Martin je priznal, da je homoseksualec, lani marca. Takrat je tudi pojasnil, da je svojo spolno usmerjenost skrival zato, ker se je hkrati zavedal, da ga številne ženske po vsem svetu imajo za seks simbol. Zdaj bosta s Carlosom lahko uzakonila svojo zvezo v Španiji, kjer so zakon o istospolnih porokah sprejeli leta 2005 in od takrat je usodni "da" dahnilo 20.000 istospolnih parov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493