Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Slavni igralki so zradirali 'šlaufke' na trebuščku

S. S.
22. 04. 2011 12.03
2

Pred dobrim tednom smo poročali o tem, da je 26-letna Scarlett Johansson, odkar je v zvezi s kar nekaj let starejšim Seanom Pennom, pridobila kar nekaj kiloramov. Danes na novih fotografijah, ki jih je mlada igralka posnela za novo kolekcijo ličil znane blagovne znamke Dolce&Gabbana, izgleda popolno.

Uspešna igralka je živ dokaz za to, da gre ljubezen skozi želodec. Da se je uspešna igralka nekoliko zredila, je bilo razvidno iz fotografij, kjer Scarlett in postavni 50-letni igralec Sean Penn pridno nabirata kondicijo. A v novi reklamni kampanji o igralkinih kilogramih ni sledu. Ker bi se bilo nemogoče v tako kratkem času znebiti vseh kilogramov, ki jih je lepotička s časom pridelala, je jasno, da so za igralkin popoln videz uporabili računalniško retuširanje. Kljub temu modni strokovnjaki ocenjujejo, da Scarlett izžareva posebno ženstvenost in strast. Čeprav se je pred kratkim ločila od igralca Ryana Reynoldsa, Scarlett ta trenutek že živi s svojo novo ljubeznijo v 3,8 milijona dolarjev vredni hiši.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604