Zadovoljna.si
"V slogi moč in ženska energija je zares močna in mogočna," je prepričana Savina.

Novice

Savinina akcija združila 32.000 žensk

zadovoljna.si
30. 05. 2013 20.05
4

''Namen žensk je, da smo zdravilo ena drugi, vzor in zaveznice. Skupaj zmoremo vse,'' so bile besede Savine Atai na začetku sto dnevnega popotovanja na poti do popolnosti v brezplačni akciji 100 dni za popolno žensko. Da je v slogi moč in da je ženska energija zares močna in mogočna, so Popolne ženske dokazovale iz dneva v dan, pravi Savina.

"V slogi moč in ženska energija je zares močna in mogočna," je prepričana Savina.
"V slogi moč in ženska energija je zares močna in mogočna," je prepričana Savina.FOTO: Miro Majcen
Akcija Sto dni za popolno žensko, ki smo jo na Zadovoljna.si imenovali Savinina stotka, se je zaključila. Savina Atai pravi, da se ji je ''na poti v popolnost pridružilo preko 32.000 žensk, ki so s svojimi življenjskimi zgodbami in navdihujočimi spoznanji pomagale soustvarjati čudovito zgodbo''. A ker si po Savininih besedah pravljična akcija zasluži tudi pravljičen zaključek, se bodo Popolne ženske srečale na zaključni prireditvi Popoln dan za Popolne ženske, ki se bo zgodila v soboto 8. junija v Volčjem potoku.

Popoln dan s številnimi aktivnostmi

Z dobrodelno akcijo – start up projektom, ki jo organizira neprofitni zavod bo Savinina ekipa strokovnjakov in zanesenjakov najprej poskrbela za 41 mini šol; od šole superživil, šole naravne lepote in samomasaže, zdrave prehrane in ravnovesja hormonov, terapevtskih tehnik razstrupljanja petih organov, šole joge obraza, znanja iz branja in diagnostike obraza, vadbe sproščanja z hodečo meditacijo, tai chi vadb, joge za otroke do Savinine kronske vadbe za nego prsi in najmočnejše manifestacije 2000 žensk, ki bodo svojo željo spustile v nebo. Vsem Popolnim ženskam obljublja Savina bogata darila, topel obrok, smoothie in nepopisno zabavo na sejmu vsega, kar vas zanima. Predstavile se bodo vedeževalke, maserke, izdelovalci najrazličnejših naravnih proizvodov, imeli bomo pestro ponudbo zdravih dobrot. ''Vse to in še mnogo več za minimalno kotizacijo bodo ženske z vse Slovenije dobile znanje, ki ga odnesejo za vedno s seboj.''

Sladkor je droga

Program bosta ustvarjala in vodila: Branko Čakarmiš in Tomaž Mihelič, pela nam bo operna pevka, predstavil se bo olimpijec – borbe z mečem, plesale bodo plesalke orientalskih plesov, nebo bo napolnila čarobna moč in ''energija 2000 žensk bo s svojo močjo in pozitivno vizijo pomagala ustvariti lepši svet''. Sredstva, ki se bodo zbirala, pojasnjuje Savina, pa bodo namenjena akciji, ki se bo usmerila preko ambasadork – Popolnih žensk na vse šole, javne ustanove, vrtce, prebivalstvo z jasnim sporočilom: Sladkor je droga! Nadomestimo energijo z dobrimi maščobami! Akcijo bodo podprle žene ambasadorjev, vlada, vidne in močne osebe ozaveščene slovenske javnosti, pojasnjuje organizatorka. ''Zbrali bomo zdravnike in napovedali vojno največjemu strupu tega stoletja. Strupu, ki ubija cele generacije in nam jemlje zdravje naših otrok! Razbili bomo ustaljene in nezdrave navade, pokazali kaj nam daje in kaj jemlje moč in se borili z vsakim posameznikom. Skupaj bomo zmogli!''

"Skupaj bomo zmogle!"
"Skupaj bomo zmogle!"FOTO: Miro Majcen
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577