Zadovoljna.si
Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver

Novice

Schwarzenegger rojstni dan praznoval z nekdanjo ženo

Z.M.
03. 08. 2011 12.00
0

Ves svet je spremljal javni masaker zasebnega življenja igralca Arnolda Schwarzeneggerja, ki ne le da je v 25 letih zakona kar naprej varal ženo Mario Shriver, temveč je na tej poti 'pridelal' tudi več nezakonskih otrok. Njegov odnos z Mario zato razumljivo ni bil ravno bleščeč, očitno pa sta se nekdanja zakonca odločila, da poizkušata svoj odnos zavoljo otrok zgladiti. Tako je avstrijski mišičnjak svoj 64. rojstni dan praznoval skupaj s Shriverjevo.

Arnold z družino še iz srečnih časov
Arnold z družino še iz srečnih časovFOTO: Reuters

Zabave za 'Terminatorjev' 64. rojstni dan se je poleg sinov Patricka in Christopherja, udeležila tudi Maria Shriver. Njen odnos z Arnoldom zadnje mesece razumljivo ni bil najboljši, saj je po 25 letih zakona odkrila, da jo je igralec in nekdanji guverner kar naprej varal ter zaplodil kar nekaj nezakonskih otrok. Maria in Arnold imata sicer štiri otroke, poleg sinov tudi dve hčerki, ki pa se zabave v restavraciji na Beverly Hillsu nista udeležili.

Ne namerava se vrniti k možu

Arnold je bil ves večer izjemno ljubeč do Marie, naslavljal jo je z 'draga', ona pa je prijateljicam zaupala, da se večerje nikakor ni udeležila zato, ker bi se želela vrniti k nekdanjemu možu, temveč predvsem zaradi sinov. Kljub temu da je še vedno jezna na Arnolda, mu je za rojstni dan plačala večerjo, znanci para pa upajo, da se bosta po 25 letih zakona pobotala in našla pot nazaj do drug drugega. Maria je zabavo zapustila sama, Schwarzenegger pa ni skrival veselja nad tem, da so njegov rojstni dan, tako kot nekoč, praznovali v ožjem družinskem krogu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561