Zadovoljna.si
Mnoge je navdušila kopija obleke Kate Middleton, na popularnosti so pridobile tudi čipke.

Novice

Vse v poročni obleki Kate Middleton

Z.L.
23. 01. 2012 12.01
0

V Ljubljani je potekala že deveta modna revija svečanih in poročnih oblek, ki bodo letošnje leto narekovale modne trende. Po modni brvi se je sprehodilo kar 40 slovenskih manekenk in manekenov, med njimi pa je bilo tudi veliko znanih imen. Odzivi javnosti niso bili preveč spodbudni, saj naj bi modni oblikovalci večinoma predstavili že videne kreacije. Pozornost je pritegnila zgolj kopija poročne obleke Kate Middleton, ki je bila deležna številnih pohval.

Mnoge je navdušila kopija obleke Kate Middleton, na popularnosti so pridobile tudi čipke.
Mnoge je navdušila kopija obleke Kate Middleton, na popularnosti so pridobile tudi čipke.FOTO: Reuters
Modna revija poročnih in svečanih oblek je potekala pod okriljem večdnevne razstave oblek za posebne priložnosti z naslovom Maturantski in poročni utrinki, na kateri so tudi letos sodelovali številni modni oblikovalci iz Slovenije in sosednjih držav. Na razstavi so se poleg oblek predstavili tudi slaščičarji, organizatorji, fotografi in drugi, ki v najlepšem dnevu življenja igrajo pomembno vlogo. Na sobotni modni reviji se je v kreacijah različnih oblikovalcev predstavilo kar 40 manekenk in manekenov, med katerimi so bila tudi številna znana imena, med drugim Sabina Remar, Lana Mahnič Jekoš, Karin Škufca, Tina Gaber in zaročenka smučarskega skakalca Jerneja Damjana, Tanja Adamič. Ravno ob pogledu na slednjo so se mnogi začeli spraševati, ali je našla pravo obleko za najlepši dan življenja in ali se bo ta dan zgodil že letos. Modni kritiki so bili sicer precej razočarani nad videnim, saj se je večina oblikovalcev predstavila z že videnimi kreacijami in tako posebnih presenečenj ni bilo. Najbolj je izstopala mlada slovenska kreatorka Alice Bossman, ki je navdušila z oprijetimi kroji, enostavnimi linijami in prekrasno čipko. Veliko zanimanje je pritegnila izredno dobra kopija poročne obleke najbolj odmevne poroke leta 2011, spektakla predstavnikov modre krvi, princa Williama in vojvodinje Cahterine Middleton.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604