Zadovoljna.si
Severina

Trači

Takšne Severine še niste videli!

Z.N.
26. 09. 2013 13.20
10

Hrvaška zvezdnica Severina Vučković je morala na sodišče. Ker se z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem nista uspela dogovoriti glede skrbništva nad malim Alexandrom izven sodišča, jo zdaj čaka umazana bitka v sodni dvorani.

Kdo bo na koncu potegnil krajšo? Mediji se bojijo, da bo to prav njun sin Aleksander.
Kdo bo na koncu potegnil krajšo? Mediji se bojijo, da bo to prav njun sin Aleksander.FOTO: Facebook

Severina  Vučković in Milan Popović zadnje čase preko medijev in sodišča bijeta grdo bitko za skrbništvo nad njunim malim sinčkom Aleksandrom. Pevka je na prvo obravnavo prišla v družbi odvetnice Jadranke Sloković, Milan pa v spremstvu odvetnika Ljuba Pavasovića Viskovića. Zvezdnica in njen nekdanji partner se očitno nikakor ne moreta dogovoriti, kako bosta vzgajala sina, za katerega je do sedaj skrbela Severina sama.

Je bila vse skupaj le prevara?

47-letni poslovnež Milan Popović in Severina naj bi bila skupaj le zato, da bi si Seve zgradila medijsko sliko. Ljubezni naj sploh ne bi bilo. Severina naj bi nato začela Milanu preprečevati stike z otrokom, s čimer se ni strinjal. Zahtevala naj bi celo, da se mu odpove, na kar pa ni pristal. Kako se bo bitka, je zaenkrat še uganka. Vsekakor pa bi morala starša, preden dvigneta še več medijskega prahu, najprej pomisliti na otroka in se reševanja spora lotiti manj odmevno.


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604