Zadovoljna.si
Pevka je pred časom izjavila, da si želi hčerko.

Novice

Severina pričakuje sina

Z.M.
11. 08. 2011 15.19
0

Od dneva, ko je Severina medijem zaupala, da pod srcem nosi otroka, vsi ugibajo, katerega spola bo prvorojenec ene največjih hrvaških zvezdnic. Srbski mediji so se razpisali o tem, da pevka zagotovo pričakuje hčerko, saj je Severina nekoč izjavila, da si želi deklico, ki bi jo lahko poimenovala Coco. Predstavniki hrvaške sedme sile pa trdijo, da bo njihova diva rodila dečka. Tako so jim menda povedali njeni dobro obveščeni prijatelji.

Pevka je pred časom izjavila, da si želi hčerko.
Pevka je pred časom izjavila, da si želi hčerko. FOTO: Miro Majcen

Severina je zavestno z mediji delila novico o svoji nosečnosti, zdaj pa ji novinarji ne dajo miru, dokler ne bodo izvedeli, katerega spola je otrok. Srbski mediji so se osredotočili na pevkino izjavo v intervjuju za revijo Blic, v kateri je Severina povedala, da si želi hčerko, ki bi jo poimenovala Coco. Novinarji hrvaškega časopisa Jutarnji list pa so iz ust Severininih znancev izvedeli, da bo par februarja dobil sina. To sta izvedela v začetku tega tedna na zdravniškem pregledu. Severina je novico delila s svojimi najbližjimi, ti pa so vest očitno delili naprej, dokler ni informacija pricurljala v javnost.Vroča pevka in poslovnež pa se sicer ne obremenjujeta s spolom otroka, želita si le, da bi se dojenček rodil zdrav.

Menedžer ni potrdil spola otroka

Severinin menedžer Tomica Petrović spola otroka ni želel potrditi in še vedno trdi, da so vse novice v medijih le ugibanja. Prijatelji Severine in Milana pa so povedali, da je bila Severina, ko je izvedela, da je noseča, najprej šokirana, potem pa je zajokala, kar je morda še vedno sodilo k šoku. Solze sreče je seveda potočil tudi bodoči očka, 42-letni srbski poslovnež Milan Popović.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604