Zadovoljna.si
Severina - 2

Novice

Severini pesmi za novi album izbira Milan

Z. T.
17. 03. 2011 12.04
0

Hrvaška zvezdnica Severina Vučković in njen fant Milan Popović te dni skupaj v Zagrebu izbirata pesmi za njen novi album, ki naj bi izšel junija.

Odkar se je zaljubila v srbskega podjetnika Milana Popovića, se Severina ne loči od njega, pravijo prijatelji para. Kaže, da ima Milan poleg smisla za posle tudi dar za glasbo, saj igra kitaro, poleg tega hrvaški pevki pomaga pri izbiri pesmi. ''Sedaj sta v Zagrebu, obiskujeta pisce, hodita na večerje, skupaj sprehajata Severininega psa,“ je povedal neimenovani vir.

Po sproščenih skupnih dnevih pa se je Seve odločila, da je čas za nove delovne podvige. Začela je iskati pesmi za novi album in pri tem ji pomaga tudi Milan. Sprva si je pevka želela, da bi ji vse pesmi spisala Goran Bregović in Marina Tucaković, a se ji želja ne bo uresničila, saj je Bregović trenutno zelo zaseden. Tako se bo morala Severina zadovoljiti z dvema ali tremi pesmimi.

Severina - 2
Severina - 2 FOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604