Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Vrhunska športnica se ne more znebiti celulita

Z.B.
11. 05. 2011 19.47
18

Maria Šarapova je ena najlepših športnic na svetu, a celulitu se tudi svetlolasa teniška igralka očitno ne more ogniti. Kakšno veselje za paparace, ki zavzeto spremljajo napredovanje nadležne pomarančne kože na športničinih nogah, ko se jim le ponudi priložnost.

Tokrat so lepo teniško igralko fotografi ujeli v objektiv med teniškim dvobojem v Rimu, fotografije pa so takoj pristale v medijih in dokazujejo, da tudi lepa Maria Šarapova ni imuna na celulit. Ta še posebej pride do izraza, ko lepa Maria skaklja po igrišču v kratkem krilcu. Celulit pa je takrat njena zadnja skrb. Kot so zlobno pripomnili italijanski mediji, je Maria v Rimu resda dobila dvoboj z rusko nasprotnico Ekatrino Makarovo, vendar je 24-letnica izgubila borbo proti celulitu in strijam. Tokrat pa se ni zgodilo prvič, da so jo fotografi vzeli na piko zaradi celulita. Teniška igralka, ki slovi po tem, da si na teniških turnirjih rada omisli seksi obleko, je že večkrat bila tarča nadležnih paparacev, ki najraje merijo prav v njen celulit.

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561