Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Slavnega nogometaša čaka zaradi posilstva zapor

Z.C.
11. 10. 2011 11.16
12

Alessandro Faiolbe Amantino, bolj znan kot Mancini, zaradi posilstva brazilske manekenke tvega tri leta in osem mesecev zapora. Brazilski nogometaš, v preteklosti je igral za klube Milan, Inter in Romo, naj bi 30-letno manekenko, ki je v Braziliji znan televizijski obraz, posilil v noči med 8. in 9. decembrom. Zgodilo naj bi se po zabavi v nekem milanskem lokalu, ki jo je organiziral Ronaldinho.

31-letni Alessandro Faiolbe Amantino, ki od januarja letos igra za klub Atletico Mineiro, je osumljen, da je posilil 30-letno brazilsko manekenko, ki jo je spoznal na zabavi pri Ronaldinhu. Dekle naj bi bilo pijano, kar je nogometaš izkoristil in jo spolno zlorabil. Brazilka ga je naslednji dan prijavila, Amantino pa ni obtožen le posilstva, temveč tudi težjih telesnih poškodb, ki so nastale med posilstvom. Tožilstvo zahteva 10-mesečno zaporno kazen tudi za nogometaševega prijatelja Geralda Eugenia Do Nascimenta, saj naj bi oviral preiskavo. Na tožilstvu menijo, da je v dneh po posilstvu poskušal žrtev prepričati, naj umakne prijavo, kar naj bi tudi storila med samo sodno obravnavo, češ da ji bo velik interes medijev o primeru uničil kariero. Do Nascimento naj bi manekenki tudi ponudil denar v zameno za molk.

Pospremil naj bi jo domov

Nogometaš in manekenka naj bi se spoznala na zabavi, ki jo je v nekem milanskem lokalu organiziral Ronaldinho. Ženska naj bi spila večjo količino alkohola, zaradi česar se je počutila slabo in je prosila, ali jo nekdo spremi do doma. Amantino se je ponudil, da jo bo odpeljal, vendar jo je namesto v njeno stanovanje odpeljal v svoje, kjer naj bi jo posilil. Čeprav je Brazilka umaknila prijavo za posilstvo, se bo sojenje nogometašu nadaljevalo. Mancini je sicer vse obtožbe zavrnil, češ da se je ženska strinjala s spolnim odnosom. Nogometaš na sojenju ni prisoten, saj se je takoj po zaslišanju preselil v Brazilijo. Sodišče bo dokončno odločitev o primeru sprejelo konec novembra.

 

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561