Zadovoljna.si
Pippa žrtev paparacev?

Kraljevo

Sledijo ji kot Diani, Pippa v nevarnosti?

Z.C.
20. 11. 2011 17.44
6

Pippa Middleton sovraži paparace. Njeni prijateji so za britanski tabloid Sunday Express povedali, da ji sledijo na vsakem koraku, tako kot pokojni lady Diani. Mlajša sestra soproge princa Williama je postala za fotografe še posebej zanimiva, ko se je razšla z zaročencem Alexom Loudonom.

Pippa žrtev paparacev?
Pippa žrtev paparacev?FOTO: Reuters

V Buckinghamski palači so precej zaskrbljeni za Pippo Middleton, saj ji paparaci ves čas sledijo, tako v avtomobilih kot tudi na motociklih. "Pippo bolj fotografirajo kot Kate," je povedal vir blizu kraljevski družini, saj Kate od poroke s princem Williamom dalje varujejo osebno stražarji. "Razmere niso več pod nadzorom. Pippo čakajo pred njenim domom, potem pa ji sledijo, kamor koli gre," je povedal eden od njenih prijateljev. Kaplja čez rob je bil dogodek, ko so Pippo v solzah ujeli na večerji s prijateljem, nedaleč od njenega stanovanja v Chelseaju. Britanski mediji fotografij niso objavili zaradi spoštovanja do zasebnosti družine Middleton, vendar naj bi posnetke odkupil neki avstralski tabloid. In le vprašanje časa je, kdaj se bodo pojavili na spletu.

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561