Zadovoljna.si
Seks na plaži

Novice

Strastem sta se predala kar na plaži

J.V.
06. 05. 2013 14.06
3

Pred nekaj dnevi so na plaži na Floridi policisti aretirali razgreti par, ki se je povsem sproščeno vsem na očeh predajal strastem. Začela sta z golim kopanjem v morju in strastnim poljubljanjem, nato pa se preselila na plažo in tam nadaljevala z 'akcijo'. Njuno neprimerno vedenje in nespodobno razkazovanje je seveda zmotilo mimoidoče, ki so ju hitro prijavili možem v modrem.

34-letna Tanya E. Wheeler in 20 let starejši Ward C. Powell sta bila aretirana, potem ko ju je priča prijavila zaradi seksa na javnem mestu na eni izmed floridskih plaž v jutranjih urah. Powell je policistom dejal, da si preprosto ni mogel pomagati in da je ena stvar vodila do druge. Začela sta z vročimi poljubi v vodi, nato pa se prestavila na plažo, kjer so stvari postale še bolj vroče. Obiskovalci plaže so ju ujeli popolnoma gola in sredi seksa ter hitro poklicali policijo, ki je prekinila dogajanje. Kasneje sta se za svoje vedenje tudi opravičila, v kratkem pa se bosta morala zagovarjati na sodišču, kjer jima bodo sodili zaradi nespodobnega vedenja in razkazovanja.

Seks v javnosti ni nič neobičajnega

Seks na javnih mestih pa ni nekaj novega, saj smo bili v preteklosti priča že številnim podobnim dogodkom in parom, ki so se strasti predajali na vseh možnih javnih krajih, med najbolj pogostimi pa je zagotovo seks na plaži. Na sam vrh najbolj priljubljenih javnih lokacij lahko uvrstimo tudi seks v avtu in na študentskih zabavah. Medtem ko nekateri pari ne vedo, da jih kdo opazuje ali celo snema, pa druge vzburja ravno dejstvo, da imajo občinstvo. A še vedno gre za dejanje, ki sodi med štiri stene in zaradi katerega vas lahko doleti kazen, če vas pri njem zalotijo policisti.

Seks na plaži
Seks na plaži FOTO: iStockphoto

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582