Zadovoljna.si
Katie Holmes in Suri

Novice

Suri je očka podaril 3,5 milijona dolarjev vreden diamant

Z.N.
28. 11. 2011 16.27
0

Že od rojstva Tom Cruise in Katie Holmes svojo hčerko Suri razvajata z nesramno dragimi darili. Potem ko je pri 3 letih vrednost njene garderobe presegala 3 milijone dolarjev in ko je za 5. rojstni dan dobila 5 milijonov dolarjev, ji je očka Tom že podaril letošnje božično darilo. Dobila je 3,5 milijona dolarjev vreden diamant.

Božič se počasi že bliža in mnogi starši razmišljajo, s čim bi presenetili svoje otroke. Medtem ko šestletni otroci običajno dobivajo igrače, sladkarije in obleke, je mala Suri Cruise dobila diamant, za katerega naj bi očka Tom odštel kar 3,5 milijona dolarjev. Tom je že pojasnil, da Suri diamanta ne bo nosila, dokler ne bo dovolj stara. Diamant naj bi bila naložba za njeno prihodnost. Mnogi so darilo že označili za absurdno, saj se jim zdi diamant kot darilo precej neprimerno za 6-letno deklico. Poleg tega številni Tomovo gesto kritizirajo tudi zato, ker se jim zdi precej absurdno, da si v času, ko mnogi s svojimi prihodki ne uspejo niti plačati vseh položnic, nekateri podarjajo takšna darila.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561