Zadovoljna.si
V angleškem taboru so se po ogledu nenavadne prakse pri Švedih privoščljivo muzali.

Novice

Švedi z golo zadnjico zakuhali škandal

STA
14. 06. 2012 11.35
0

Na evropskem nogometnem prvenstvu se kar vrstijo škandali. Zadnjega so zakrivili švedski nogometaši, ki so na treningu soigralca z žogo obstreljevali v golo zadnjico. Televizijski posnetek se je znašel na spletu in seveda takoj dvignil veliko prahu.

V angleškem taboru so se po ogledu nenavadne prakse pri Švedih privoščljivo muzali.
V angleškem taboru so se po ogledu nenavadne prakse pri Švedih privoščljivo muzali.FOTO: YouTube

Nogometaši so na treningu igrali "pepčka", 31-letni rezervni vratar Johan Wiland pa je za kazen, ker je izgubil, moral nastaviti golo zadnjo plat, se postavil ob zid, njegovi soigralci pa so golo zadnjico vzeli za tarčo ter začeli meriti in obstreljevati soigralca z žogo. Nenavaden "ritual" so ujele kamere švedskega tabloida Ekspressen. V "pepčku" so sodelovali le tisti, ki prejšnji dan niso igrali na tekmi z Ukrajino.

Nekdanji reprezentančni vratar Thomas Ravelli je ob tem zanikal, da bi šlo pri tem "kaznovanju" za nič kaj zabavno izživljanje nad soigralcem: "Razumite, da so nekateri zgroženi, a verjemite, da to nima zveze s trpinčenjem."

V angleškem taboru so se po ogledu nenavadne prakse pri Švedih privoščljivo muzali, da švedski igralci niso zadeli tarče. Vsaj s posnetka sodeč namreč nobena od žog ni priletela v tarčo. Anglija in Švedska se bosta v drugem krogu EP v skupini D merili v petek.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604