Zadovoljna.si
Olena Smrekar - Top4

Novice

Ta korak jo je okrepil in naredil bolj samozavestno!

zadovoljna.si
20. 09. 2015 09.42
0

Bodi to, kar si, so besede, po katerih živi Olena Smrekar, 32-letna prevajalka iz Slovenske Bistrice, ki jo bomo kot eno izmed letošnjih tekmovalk spoznali v novi sezoni šova TOP4 s Tjašo Kokalj. "Moj največji korak v življenju do sedaj je bila selitev iz mojega mesta v Ukrajini v Moskvo," nam je med drugim zaupala v intervjuju.

Ne spreglejte 3. sezone TOP4 s Tjašo Kokalj. Spremljajte jo vsako soboto ob 22:00 na POP TV ali kadar koli na VOYO. Z oddajo pa boste vedno na tekočem, če boste spremljali tudi TOP4 FB stran.
Zakaj si se prijavila v šov TOP4?

Ker si želim novega izziva in osebne realizacije. Da bi se prijavila, sem razmišljala že lani, pa nisem imela dovolj poguma. Letos pa sem se kar spontano odločila. Želim si dokazati, da lahko dosežem več, kot biti samo mama in žena. Prepričana sem, da bi bila ta priložnost lahko zame koristna. Vem, da zmorem!

S čim si zapolniš dan? Kakšni so tvoji hobiji?

Vsak dan poskušam preživeti čim bolj aktivno, ukvarjam se s plesom, jogo in deskanjem.

Kako gledaš na družino in prijateljstvo?

Prepričana sem, da je družina smisel našega življenja, zato imam najraje svojega 4-letnega sina in moža, ki me vsak dan osrečujeta. Prijateljev nimam veliko, ampak tisti, ki jih imam, so zame kot družina.

Olena Smrekar - Top4
Olena Smrekar - Top4FOTO: POP TV

Najdražji modni kos v tvoji omari?



Najdražji modni kosi v moji omari so čevlji in torbice.

Najbolj nepozabne počitnice do sedaj?



Najbolj nepozabne počitnice do sedaj so bile počitnice v Dominikanski Republiki, kjer me je moj partner zaročil.

Destinacija, ki si jo želiš najbolj obiskati in zakaj?



Najbolj si želim obiskati Ameriko, ker sem v preteklosti veliko delala z Američani in mi je zelo zanimiva njihova mentaliteta, način življenja ter način dela.

Tvoj največji korak v življenju do sedaj?



Moj največji korak v življenju do sedaj je bila selitev iz mojega mesta v Ukrajini v Moskvo, kjer sem se mogla navaditi na hiter in naporen ritem življenja, kakor se tudi realizirati v poslovni smeri. Ta korak me je okrepil in naredil bolj samozavestno.

Tri stvari, ki so vedno v tvoji torbici?



Denarnica, telefon, lip gloss.

Tvoja največja pregreha?



Nakupovanje.

Kako bi se opisala s tremi besedami?



Ženstvena, iskrena, trmasta.

Imaš kakšen skrit talent?



Sposobnost psihološko in sociološko analizirati ljudi.

Tvoj življenjski moto?



Bodi to, kar si, in vedno poslušaj svoj notranji JAZ!

Kakšne so tvoje poklicne ambicije?

V svoji karieri sem imela priložnost poskusiti več poklicev. Začela sem kot učiteljica angleščine, a sem hitro spoznala, da me bolj veseli delo z različnimi ljudmi. Tako sem se odločila, da postanem prevajalka. In v okviru tega poklica sem se na koncu znašla na področju nepremičninstva. Po naravi sem maksimalist, zato vsako delo opravim odgovorno in predano. Zadnja leta pa sem predvsem mama in žena.

Zakaj meniš, da si prava za TOP4?

Menim, da lahko s svojim znanjem, izkušnjami in veliko željo po osebnem razvoju pripomorem realizirati cilje podjetja. Vezano na moje delo z večjimi podjetji v tujini sem prepričana, da lahko ponudim drugačen pogled kakor tudi nove rešitve.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604