Zadovoljna.si
Borut Pahor

Trači

Zanjo si vedno vzame čas ...

Z.N.
27. 09. 2013 14.59
59

Predsednik republike Slovenije, Borut Pahor se te dni mudi v Združenih državah Amerike na splošni razpravi 68. zasedanja Generalne skupščine Združenih narodov. Seveda tudi tam ne zdrži brez rekreacije, še več, njej vedno daje prednost! Se prišravlja na Ljubljanski maraton?

Predsednik med tekom po New Yorku v družbi 'ekipe Pahor'.
Predsednik med tekom po New Yorku v družbi 'ekipe Pahor'.FOTO: Facebook

A predsednik Borut Pahor po New Yorku ni tekel sam. Družbo so mu delali člani ekipe iz njegovega urada - svetovalec Matjaž Nemec, predstavnik protokola in varnostnik. Pahor je na družbenem omrežju Facebook objavil fotografijo z večernega teka in zapisal: "Večerni tek #ekipaPahor pred današnjim govorom na splošni razpravi 68. zasedanja Generalne skupščine OZN v New Yorku." Pod objavljeno fotografijo so nekateri kritizirali, da je 'šminker', spet drugi so mu stopili v bran, da je človek, tako kot vsi, ki ima svoje hobije in pravico početi stvari, ki ga razveseljujejo. In če se pripravlja na Ljubljanski maraton ali katerega izmed drugih tekov, mu želimo vso srečo!

Na sprejemu pri Obamovih

Predsednik Pahor je sodeloval v razpravi 68. Zasedanja Generalne skupščine OZN, pred govorom pa je predaval na univerzi Columbia, kjer je z govorom navdušil navzoče. Na povabilo predsednika Združenih držav Amerike Baracka Obame se je predsednik Pahor prvi dan obiska, 23. septembra 2013, udeležil sprejema, ki sta ga za vodje delegacij na splošni razpravi gostila ameriški predsednik s soprogo Michelle Obama. Njegov nasmešek na fotografiji razkriva, da je bil obiska več kot vesel.
 

Z Michelle in Barackom Obamo.
Z Michelle in Barackom Obamo.FOTO: Facebook
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582