Zadovoljna.si
Od tekmovalk imajo visoka pričakovanja. Jih bodo tudi upravičila?

Novice

Tjaša priznala: pritisk je že terjal prvi davek!

U.S.
02. 10. 2013 08.10
23

Zdaj gre zares. Na samem vrhu je prostora le za 4 kandidatke. V boj za avtomobil, nove delovne izkušnje, denarno nagrado 2.000 EUR in pogodbo, da postanejo obraz podjetja T-2, se zdaj podaja 20 kandidatk, ki so strogo žirijo pod vodstvom Tjaše Kokalj prepričala do te mere, da so prav one tisto, kar iščejo. Katere bodo na koncu izbrane, pa bomo še videli.

In kako se je vse skupaj začelo …

Pri odločitvi, katera dekleta naj se podajo v boj, žiranti niso imeli lahke naloge. Tjaša, Mojca in Sašo so se tako lahko zedinili le ob dejstvu, da so jim dekleta na eni strani postregla veliko pozitivnih presenečenj, na drugi strani pa tudi ogromno razočaranj. Spoznali so 200 prijavljenih edinstvenih deklet, ocenili 200 potencialnih kandidatk in slišali 200 zanimivih zgodb. Na koncu so izbrali 20 kandidatk, ki bodo skozi vsako oddajo dokazovale, da so jim upravičeno izkazali zaupanje in se niso motili, ko so v njih prepoznali potencial, da postanejo TOP 4.

Pritisk že terjal prvi davek

Da zgolj želja biti na vrhu ni dovolj za uspeh, je postalo povsem jasno že na samem začetku. Od tekmovanja sta se še pred startno linijo od tekmovanja poslovili Helena Levičnik in Ana Raščan, ki sta kljub potencialu, ki so ga v njima videli žirantje, zapustili tekmovanje. Stres, strah in pomanjkanje samozaupanja sta dekleti postavili pred odločitev, da svoj prostor pod žarometi prepustita drugim tekmovalkam in predčasno odideta.

Razblinile so se marsikatere sanje

Napetost bo iz oddaje v oddajo vztrajno naraščala. Priložnosti, da dekleta pokažejo, da sodijo med TOP 4, bo še veliko, a prav je da začnejo povsem na začetku. Kako se bodo znašle pred prvim izzivom in katera dekleta bodo že povsem na začetku izstopila iz sence, se lahko prepričaš že v naslednji oddaji, vse pretekle oddaje pa so ti na voljo tudi na VOYO.

Trnova je do pot do vrha, a na koncu bo zmaga toliko slajša! Spremljaj TOP 4 s Tjašo Kokalj in se veseli skupaj z njimi!

Od tekmovalk imajo visoka pričakovanja. Jih bodo tudi upravičila?
Od tekmovalk imajo visoka pričakovanja. Jih bodo tudi upravičila?FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604