Zadovoljna.si
TOP 4 dekleta so postale: Ana Plešec, Nastja Hercog, Olga Burlachenko in Monika Šedivy.

Novice

Dekleta, ki so Slovencem vzela sapo!

U.S.
05. 11. 2013 09.16
25

No, pa jih imamo. Znane so 4 zmagovalke šova TOP 4 s Tjašo Kokalj. Izmed več kot 200 prijavljenih kandidatk smo po šestih oddajah, polnih poslovnih izzivov, napetosti, trenj in presenečenj, dobili 4 zmagovalke, ki so se v zastavljenih nalogah najbolje odrezale! Katere štiri srečnice so dobile novo življenjsko priložnost, si preberite v nadaljevanju.

TOP 4 dekleta so postale: Ana Plešec, Nastja Hercog, Olga Burlachenko in Monika Šedivy.
TOP 4 dekleta so postale: Ana Plešec, Nastja Hercog, Olga Burlachenko in Monika Šedivy.FOTO: Maja Slavec
Zmagovalke so bile navdušene, saj so se skozi šov marsičesa naučile in odrasle. Odločitev žirantov Tjaše Kokalj, Mojce Majhen in Saše Todoroviča nikakor ni bila lahka. "Dekleta so bila iz oddaje v oddajo, iz izziva v izziv, vedno bolj suverena in željna zmage. Na koncu je bila odločitev težka in zame zelo emocionalna, padla pa je predvsem na podlagi njihove učinkovitosti skozi celotno sezono TOP4. V dekleta verjamem stoodstotno in komaj čakam, da začnem spremljati njihovo poslovno pot," je ob koncu povedala voditeljica Tjaša.

Pa spoznajmo dekleta še pobližje:

ANA PLEŠEC

Kako vam je zmaga na TOP4 s Tjašo Kokalj spremenila življenje?
Za enkrat še ne opažam, da bi se moje življenje kaj drastično spremenilo. Predvsem gre bolj za osebnostne spremembe in tukaj sem pridobila ogromno novega znanja in zagona.

Kaj ste odnesli od oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj?
Med snemanji oddaj sem na preizkušnjo vsakič znova postavila kar sama sebe in od tega sem odnesla kar največ, tako pozitivnih kot težkih trenutkov. Naučila sem se biti bolj potrpežljiva, bolj odločna in v nalogah sodelovati s tako različnimi karakterji. Sama sem iz snemanj odnesla ogromno novega znanja, ki mi bo v življenju prišlo še kako prav.

Kakšna so vaša pričakovanja v prihodnosti?
Nikoli se nisem toliko obremenjevala s prihodnostjo, ampak se vedno bolj učim živeti za trenutek in ga užiti, ko je tam pred mano. Za v naprej pa verjamem, da so mi vsa vrata odprta in segla bom po tistih do katerih me bo vodilo moje življenjsko poslanstvo.

NASTJA HERCOG

Kako vam je zmaga na TOP4 s Tjašo Kokalj spremenila življenje?
Zmaga mi je spremenila zivljenje, na pozitivno. Pridobila sem prepoznavnost in možnost, da se izkažem v tem. Zraven je prišlo nešteto novih priložnosti in izpolnila se mi je ena velika želja.

Kaj ste odnesli od oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj?
Iz oddaje sem odnesla največ kolikor sem lahko, novo znanje, o tem kako se lahko izboljšam, kaj pomeni videz v tem poslu in obnašanje. Vsi nasveti so mi koristili in vzela sem jih na znanje. Uporabila bom jih v nadalnje, ker mi lahko samo koristijo.

Kakšna so vaša pričakovanja v prihodnosti?
Moja pričakovanja so predvsem realna, sama se zavedam, da je veliko odvisno od mene same. Hvaležna sem za priložnost in vse bom zajela z veliko žlico. Največje pričakovanje je, da se dokažem in da ne razočaram sebe in žirije, ki me je izbrala. Potrudila se bom v vsem, kar me še čaka.

OLGA BURLACHENKO

Kako vam je zmaga na TOP4 s Tjašo Kokalj spremenila življenje?
Od zmage v oddaji je menilo le nekaj časa. Občutki so sveži in popolnoma nejasni. Polna zmeda in cel kup mešanih emocij. Trenutno se še ne zavedam, da sem JAZ ena izmed štirih zmagovalk. Popolnoma jasno pa rišem v glavi sliko, da bo odslej moje življenje postalo drugačno, saj so se mi odprla vrata v medijski svet, dobila sem avto, nekaj manjših nagrad, denar pa celo službo. Kaj si se človek lahko želi v teh časih, v tem okolju in gospodarski situaciji??!! To bo več kot dovolj za nek nov začetek v mojem življenju.

Kaj ste odnesli od oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj?
Odnesla sem nepozabne SPOMINE; trenutke žalosti, obupa, sreče, celi kup veselja, adrenalina, smeha in druženja z novimi ljudi. Spoznala sem samo sebe v določenih situacijah. Naučila sem se boriti in vedno iti do konca. Predvsem sem pa dobila tri nove in zanesljive prijateljice: Monika, Nastja in Mihaela.

Celotno prvo sezono šova TOP4 s Tjašo Kokalj si lahko ogledate na VOYO!

Kakšna so vaša pričakovanja v prihodnosti?
Pravijo: "Manj pričakuješ, boljše je." Se ne strinjam! Jaz si zastavljam vedno krute cilje in si ponavadi zaželim nekaj kar se drugim zdi nerealno. Prav zato se mi v življenju vse želje uresničijo! Sebe v prihodnosti želim videti delavno, neprespano, popolnoma zaposleno, a kljub temu zadovoljno. Ne želim sedeti na enem mestu, hočem odkriti veliko novih stvari, saj to je tudi smisel celega življenja. Tukaj bom pa zelo skromna in povem, da moja nova želja je odigrati vlogo v filmu ali nadaljevanki.

MONIKA ŠEDIVY

Kako vam je zmaga na TOP4 s Tjašo Kokalj spremenila življenje?
Zaenkrat spremembe še ne dosegajo apokaliptičnih razsežnosti, ampak so omejene na morda kakšen pozdrav več, na spodbudne, prijazne besede bližnjih in znancev ter radovedne poglede neznancev.

Kaj ste odnesli od oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj?
Skozi celotno oddajo sem se naučila predvsem, da če želimo v življenju uspeti, se moramo oborožiti z veliko mero potrpljenja, vztrajnosti, discipline in poguma. Pomembno je, da si zastavimo cilje in rešitve ter iščemo tudi izven standardnih okvirjev. V mojem primeru je nestandardna rešitev bila izpolnjena prijavnica za oddajo TOP4 s Tjašo Kokalj, s katero sem dosegla svoj cilj-poslovno priložnost.

Kakšna so vaša pričakovanja v prihodnosti?
Ker so pričakovanja nekaj na kar računamo, da se bo zgodilo, pričakujem, da bom podpisala 3-mesečno pogodbo s podjetjem T-2, 1 leto bom vozila avto Škoda Citigo, prejela denarno nagrado v vrednosti 2000 EUR in 1 leto bom obraz za podjetje T-2. Želje pa ...

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577