Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Tokrat je bila obleka ravno prav dolga, a kaj, ko je počepnila ...

Z. T.
11. 06. 2011 16.43
14

Kdor je mislil, da smo s prekratko oblekico ene od zvezdnic ameriške resničnostne serije Jersey Shore Deene Cortese videli že vse, se je krepko zmotil. Brezskrbna 23-letnica je z ekipo še vedno v Italiji in tokrat jih je 'osrečila' z nerodnim počepom, ki je razkril ... njene noge.

Deena Cortese vsekakor ne sodi med mladenke, ki bi jih odlikovala eleganca in milina, kar je tudi že dokazala med obiskom ekipe resničnostne serije Jersey Shore v Italiji. Za začetek je precej neelegantno zlezla na most v Firencah in skoraj padla v reko Arno. Potem so jo ujeli, ko se je po zgodovinskem mestu sprehajala v prekratki oblekici, ki je razkrivala njene mehke obline. Nazadnje je poskrbela za 'material' za fotografe, ko je na snemanju epizode serije, v kateri nastopa, v kratki oblekici brezskrbno počepnila in razkrila, kar naj bi ostalo očem skrito. To je le še ena od epizod, zaradi katerih so zvezdnice serije Jersey Shore spet potrdile, da so nesporne kraljice 'ne'stila.


 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561