Zadovoljna.si
Heidi Klum - 6

Novice

Heidi je najraje 'zgoraj brez'

Z.B.
15. 08. 2011 13.59
9

Heidi Klum, vrhunska manekenka, poslovna ženska, televizijska voditeljica, producentka, zasebno pa mamica štirih otrok in soproga znanega glasbenika Seala, si je to poletje privoščila izdatno mero dopusta. Po oddihu v Franciji so jo paparaci v teh dneh ujeli na Sardiniji, kjer je 38-letna Nemka, ki je že nekaj let sicer tudi uradno Američanka, svoje lepo telo spet nastavila sončnim žarkom "zgoraj brez".

Heidi Klum - 6
Heidi Klum - 6FOTO: pacificcoastnews.com
Heidi Klum ima 38 let, štiri otroke, moža, veliko dela, še več denarja in ... brezhibno postavo. A ker se brez muje še čevelj ne obuje, gospa za lepo postavo gara. Kot pravi njen osebni trener David Kirsch, je bistvena močna volja. S trenerjem Heidi redno teče in hodi, po aerobni vadbi pa naredi še vaje za moč. Kot pravi Kirsch, je tek odlična vadba za učvrstitev zadnjice ter nog in odlično sredstvo za kurjenje kalorij. Heidi sicer trdi, da ni bila nikoli na kakšni posebni dieti, vendar priznava, da posedanje na kavču z vrečko čipsa ni v njeni navadi. Rada se zdravo prehranjuje, telovadi, se igra z otroki ter hodi v park. Popolnoma običajne stvari, ki Heidi pomagajo vzdrževati lepo postavo. In se na pragu štiridesetih brez težav sonči zgoraj brez, čeprav ve, da za prvim grmom tičijo paparaci.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561