Zadovoljna.si
Umrla dan po poroki - 3

Novice

Tragedija pretresla Bosno

J.V.
15. 06. 2015 09.50
27

23-letna Aldina Dedić se je pred nekaj dnevi sprehodila do oltarja, v nedeljo popoldan pa v trebuhu začutila bolečino, zaradi katere so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je nekaj ur kasneje umrla. Tragičen dogodek ni pretresel le njenih prijateljev, ki se še danes sprašujejo, kaj se je zgodilo, ampak vso Bosno.

Umrla dan po poroki - 1
Umrla dan po poroki - 1FOTO: Facebook
Aldina je zaradi počene aorte umrla le dan po njeni poroki. Veliko slavje po poroki se je hitro spremenilo v nepredstavljivo žalost, njena družina in prijatelji pa so v popolnem šoku.

Aldina in njen partner sta si bila po besedah njunih bližnjih prijateljev usojena in vsi so vedeli, da ju lahko loči le smrt, nikoli pa si niso mislili, da se bo to zgodilo tako kmalu.

V zdravstveni dom je Aldino pripeljal njen soporog, od tam pa so jo prepeljali na urgenco. Čeprav so zdravniki dali vse od sebe, je Aldina po komaj enem dnevu zakona izgubila življenje zaradi počene aorte. »Namesto da bi ji čestitali in nosili darila, ji nosimo vence,« je dejala ena od njenih pretresenih prijateljic.

»Bila je polna življenja, vesela in vedno nasmejana. Težko je opisati, kako zelo se je veselila poroke, ki jo je načrtovala do zadnje podrobnosti. Nič ji ni bilo pretežko in imela je velike načrte, ki so se ji zaradi nenadne boletni razšrili v trenutku. Življenje ni pravično.«

Umrla dan po poroki - 3
Umrla dan po poroki - 3FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561