Zadovoljna.si
Diana Čonč

Novice

Tretjič ji je uspelo!

zadovoljna.si
14. 09. 2015 07.59
5

23-letna Diana Čonč iz Ljubljane je ena izmed deklet, ki jih bomo spoznali v tretji sezoni priljubljenega šova TOP4 s Tjašo Kokalj, ki se že septembra vrača na POP TV. V šov se je tokrat prijavila že tretjič in verjame, da pregovor 'v tretje gre rado' v njenem primeru drži.

Diana Čonč
Diana ČončFOTO: POP TV
Zakaj si se prijavila v šov TOP4?

Ker je to enkratna priložnost in odskočna deska v enem. Prejšnja sezona mi žal ni bila namenjena, ta pa vem, da mi je zagotovo. Že trikrat sem se prijavila na šov TOP4. V tretje gre torej res rado. V življenju ni pomembno, kolikokrat pristanemo na tleh, pomembno je, da po vsakem padcu vstanemo in z dvignjeno glavo odhitimo naprej.

Kdo je tvoj vzornik?

Angelina Jolie.

S čim si zapolniš dan? Kakšni so tvoji hobiji?

Moje življenje je polno hobijev in so del mene. Sicer pa rada pojem, pišem članke, knjigo ... Veliko pa sem tudi v naravi in rada se ukvarjam s športom.

Končno jih imamo. Nove tekmovalke, ki želijo postati naslednje TOP4. Kmalu pa jih bo spoznala tudi celotna Slovenija.

Kako gledaš na družino in prijateljstvo?

Družina mi predstavlja družbeno bogastvo, ta nam stoji ob strani, vzgaja in ponuja točno toliko, kolikor potrebujemo. Prijatelji pa so redki kot neprebrane knjige in pravi prijatelji so kot zvezde. Ne vidimo jih, vendar vseeno vemo, da so tam.

Najdražji modni kos v tvoji omari?

Jih je kar nekaj (smeh). Najdražji Versace pas.

Najbolj nepozabne počitnice do sedaj?

Definitivno v otroštvu, ko sem veliko potovala. Ene iz med njih v Mehiki, Cancun.

Destinacija, ki si jo želiš najbolj obiskati in zakaj?

Punta Cana, Dominikanska republika zato, ker sem tam že bila pred 21 leti in bi bilo žalostno, če ne bi še kdaj obiskala tega raja. Obožujem salso, pina colado, palme, mivko.

Tvoj največji korak v življenju do sedaj?

Menim, da največji korak naredimo takrat, ko zmoremo narediti, popraviti ali sprejeti nekaj, kar nas resnično bremeni. Morda odpustiti staršem, družini, fantu/punci ter bližnjim ljudem za dejanja, ki so nas prizadela in ranila, opustiti tvegano vedenje ali pa sprejeti svoje telo. Moj največji korak v življenju pa je, da sem začela živeti življenje, žal se jih večina težko trudi, da preživi, le redko kdo pa zares živi.

Tri stvari, ki so vedno v tvoji torbici?

Balzam za ustnice, glavnik in osvežilni robčki. Ne želim nositi celega kozmetičnega kovčka v njej (smeh).

Tvoja največja pregreha?

Čokolada.

Kako bi se opisala s tremi besedami?

Direktna, suverena, ambiciozna.

Imaš kakšen skrit talent?

Skritih talentov je kar nekaj (smeh). Petje, ples ob drogu, slikanje ...

Tvoj življenjski moto?

Življenjski moto: "Good things come to those who wait."

Kakšne so tvoje poklicne ambicije?

Razvoj kariere mi predstavlja pridobivanje različnih spretnosti, izkušenj in znanja – kariera se ustvari in ne zgodi. Sicer pa se že od majhnih nog vidim v manekenskih vodah ali kot uspešno podjetnico.

Zakaj meniš, da si prava za TOP4?

Ker imam točno to, kar se išče. Sem energična, ambiciozna, inteligentna, simpatična, delavna, vztrajna in še veliko več.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561