Zadovoljna.si
Pred eno izmed blagovnic je čakalo več kot 700 ljudi.

Novice

Umor zaradi športnih copat

S.O.
27. 12. 2011 14.44
0

Včerajšnji 'boxing day', ki je v Veliki Britaniji znan kot dela prost dan in začetek razprodaj, je minil v znamenju rekordov in krutega umora. 18-letni mladenič je namreč izgubil življenje zaradi para športnih copat, umrl pa je pred eno izmed slavnih londonskih veleblagovnic.

Pred eno izmed blagovnic je čakalo več kot 700 ljudi.
Pred eno izmed blagovnic je čakalo več kot 700 ljudi.FOTO: Reuters

Umor še preiskujejo

Natančne podrobnosti umora, ki se je zgodil 26. decembra na znameniti 'boxing day', še niso znane, v njem pa je življenje izgubil 18-letni mladenič, ki je bil zaboden do smrti. Prepir naj bi se zgodil zaradi športnih copat, najstnik pa je poškodbam podlegel pred veleblagovnico na križišču Oxford in Regent Streeta.

Novi rekordi

Razprodaje prestižnih blagovnih znamk, ki so znižane tudi do 70 odstotkov, vsako leto privabijo gruče turistov in seveda domačinov. Pred nakupovalnim centrom Westfield je tako čakalo več kot 700 ljudi, iz blagovnice Selfridges pa so sporočili, da so bile to ene izmed najuspešnejših razprodaj v zgodovini trgovine.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604