Zadovoljna.si
Christina Aguilera

Novice

Ups! Spet je pokazala krepke nožice

Z.K.
22. 10. 2011 11.52
19

Kljub temu da se je kar krepko zredila, se Christina Aguilera še vedno oblači, kot da bi imela 20 kilogramov manj. Nedolgo tega je na koncertu, posvečenem pokojnemu zvezdniku Michaelu Jacksonu, šokirala še tako "trpežne" oboževalce, saj se je na odru pojavila v grozljivi opravi, ki njeni vse polnejši postavi ni naredila usluge. Tokrat pa se je v šoping odpravila v hlačnih nogavicah, čez katere je oblekla zgolj belo majico in (pre)vroče hlačke za svoje noge. In paparaci so spet imeli veliko dela.

Christina Aguilera se je odpravila po trgovinah in znova presenetila s svojimi oblačili. Zvezdnica, ki ima že kar nekaj časa težave z odvečnimi kilogrami, kar pa jo očitno niti najmanj ne moti, ko izbira oblačila, je tokrat oblekla belo majico, črne, skoraj nevidne vroče hlačke, vse skupaj pa dopolnila s črnim usnjenim plaščkom, športnim klobučkom in laboutinkami. Pevka, ki slovi po svojem edinstvenem glasu, do lani pa se je lahko pohvalila tudi s čudovito postavo, je v zelo kratkem času pridobila veliko kilogramov. To je tiste, ki jo poznajo, precej čudilo, saj je v tistem času Chris ogromno plesala. Skoraj vsak dan je namreč imela naporne treninge za vlogo v muzikalu Burlesque.

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604