Zadovoljna.si
Samatntha Egan - 3

Novice

V šestih mesecih ji je uspelo nemogoče!

J.V.
12. 05. 2015 08.09
4

24-letni Samanthi Egan iz Velike Britanije je v šestih mesecih uspelo to, kar se marsikateri pripadnici ženskega spola zdi nemogoče. Novembra lani je pričela trenirati za bodybuilding tekmovanje in v nekaj mesecih popolnoma preobrazila svoje telo. To je njena skrivnost ...

Samatntha Egan - 1
Samatntha Egan - 1 FOTO: Instagram
S svojo preobrazbo je navdušila svet, sedaj pa Samantha, ki so jo mediji poimenovali kar 'Terminatorka', razkriva svojo skrivnost, ki ji je pomagala izklesati telo. Pravi, da je takšne rezultate dosegla, ker se vsak dan prehranjuje z ohrovtom in intenzivno trenira.

Samatntha Egan - 4
Samatntha Egan - 4FOTO: Instagram

»Na smrt mi je dolgčas. Jem ga skozi cel dan. Prijatelji v službi me sprašujejo, kako lahko jem samo ohrovt in se ga ne naveličam. Vedno sem lačna,« priznava 24-letnica, ki se je odpovedala alkoholnim pijačam, spremenila je način treninga in z 71 kilogramov shujšala na 61, odstotek maščobe na njenem telesu pa je s 14 padel na šest.

Vsak dan je preživljala naporne treninge, petkrat na teden dvigovala uteži in vsako jutro izvajala kardio vaje. Tako je sestavljen njen dnevni jedilnik:

- zajtrk: bela riba, jajce in špinača
- malica ob 11-ih: ohrovt in oreščki
- kosilo: piščanec in ohrovt
- malica ob 16-ih: bela riba, ohrovt in kokosovo olje
- večerja: proteinski šejk
- prigrizek: grški jogurt


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604