Zadovoljna.si
Princesa Victoria in Daniel Westling - 1

Novice

Vesela novica s švedskega dvora: Victoria je noseča

STA
18. 08. 2011 12.03
0

S švedskega dvora so sporočili, da prestolonaslednica Victoria in njen soprog Daniel pričakujeta prvega otroka, poročajo tuje tiskovne agencije. 34-letna princesa naj bi rodila marca prihodnje leto. Kot so še sporočili, je celotna kraljeva družina navdušena, bodoča mamica pa se dobro počuti in zaenkrat ne bo spreminjala delovnega urnika.

Princesa Victoria in Daniel Westling - 1
Princesa Victoria in Daniel Westling - 1FOTO: Reuters

34-letna Victoria in 37-letni Daniel, nekdanji trener fitnesa, sta se poročila junija lani in številni Švedi so že vse od njune poroke željno pričakovali novico o nosečnosti. Par se je sicer spoznal leta 2002, zaročil pa leta 2009. Za švedskega kralja Karla Gustava XVI. in kraljico Silvio bo to prvi vnuk. Švedskemu dvoru pa tudi ne bi škodilo malo reklame, potem ko sta se kralj in kraljica v zadnjem času zapletla vsak v svoj škandal. Karl Gustav se je na naslovnice prebil zaradi biografije, v kateri so podrobno opisani njegovi domnevni "moški večeri", na katerih so bile tudi prostitutke, in stiki z zločinci iz t. i. rdeče četrti. Tudi kraljici Silvii ne gre prav bolje, v težave pa jo je spravil dokumentarec o poslovnih in političnih dejavnostih njenega očeta Waltherja Sommerlatha v času nacizma.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604