Zadovoljna.si
Victoria Beckham

Novice

Victorie ne skrbijo povešene prsi

Z.N.
06. 07. 2011 07.04
1

Ena najbolj znanih britanskih mamic Victoria Beckham, ki ima skupaj s slavnim nogometašem Davidom tri sinove, do sedaj nobenega od otrok ni dojila. Tokrat je pripravljena na spremembo – odrekla se bo umetnemu mleku in hčer dojila.

Victoria Beckham
Victoria Beckham FOTO: Reuters
Mamica 12-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in šestletnega Cruza je morda preveč vzvišena, da bi se med porodom napenjala in potiskala, saj se je odločila, da bo rodila s carskim rezom, izbrala pa naj bi celo datum poroda, in to naj bi bil 4. julij 2011, ameriški dan neodvisnosti. A se ni vse izšlo po načrtih. Datum poroda so prestavili na 10. julij, Victoria pa je sprejela še eno odločitev – deklico bo za razliko od treh sinov dojila.

Kot je povedala Victorijina prijateljica, si rjavolasa mamica treh otrok želi, da bi bilo tokrat vse drugače kot pri treh sinovih. Načrtuje tudi, da bi si po porodu vzela več časa za hčerko in da se ne bi tako kmalu spet lotila dela. Če bo zdržala doma, seveda. Zato da bo lahko brezskrbno dojila, si je Victoria tudi dala odstraniti silikonske vsadke. "Victoria je tokrat bolj samozavestna in mirnejša. Tokrat želi uživati," je povedala prijateljica.

Kljub temu, da so Beckhamovi na prihod novorojenčice dobro pripravljeni in da je David tudi že izdelal seznam glasbe, s katero bo lahko uspaval dojenčico, se za zdaj še niso odločili, kako bo deklici ime. Morda so ime že izbrali, a ga nočejo izdati?

Kmalu se jim bo pridružila še ena članica.
Kmalu se jim bo pridružila še ena članica.FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561