Zadovoljna.si
Justin in manekenka Dree sta si v reklami nevarno blizu.

Novice

VIDEO: Bieber poljublja skrivnostno svetlolasko

Z.M.
27. 05. 2011 20.20
0

Le nekaj dni po tem, ko je Justin Bieber končno javno priznal, da je v razmerju z najstniško igralko Seleno Gomez, lahko priljubljenega najstniškega idola gledamo med objemanjem in poljubljanjem skrivnostne svetlolaske. Njegova Selena se nad tem ne pritožuje, saj gre le za reklamni spot za ženski parfum Someday, ki ga bo 17-letni zvezdnk začel prodajati pod svojim imenom.

Justin in manekenka Dree sta si v reklami nevarno blizu.
Justin in manekenka Dree sta si v reklami nevarno blizu.FOTO: YouTube

Oglas za Justinov parfum prikazuje dekle, ki se nadišavi z dišavo Someday, nekaj sekund kasneje pa že lebdi v družbi 17-letnega pevca, ki se je odločil, da bo na trg poslal tudi svoj prvi ženski parfum, ki bo nedvomno šel za med. Manekenki Dree Hemingway, ki jo Justin objema in poljublja v videu, zagotovo zavidajo prav vse oboževalke, ki so imele veliko težav tudi s tem, da so sprejele pevčevo dekle Seleno Gomez.

Justin in Dree lebdita visoko nad oblaki.
Justin in Dree lebdita visoko nad oblaki.FOTO: YouTube

Preko parfuma do zvezdnikovega srca
Parfum Someday je zasnovala Honorine Blanc, Justin pa bo prav ves dobiček od prodaje namenil v dobrodelne namene. Zvezdnik je pomagal pri oblikovanju stekleničke, vonj pa je ravno takšen, kot si ga je želel na svojem dekletu. "Če smo iskreni, vonj ženske je nam moškim zelo pomemben. Moj odnos z oboževalci je zelo intenziven in oseben, zato je parfum le še ena stvar, ki nas na neki način povezuje," je diplomatsko povedal Bieber.

Pevec je več kot prepričljivo opravil svojo vlogo zapeljivca.
Pevec je več kot prepričljivo opravil svojo vlogo zapeljivca.FOTO: YouTube

Njegov predstavnik za tisk je vse skupaj odpeljal še korak naprej in dodal: "Justin z novim parfumom vse oboževalke vabi v svoje srce, z njimi deli vonj, ki se mu sam ne more upreti. Tako lahko Justina zdaj ne doživite le preko njegove glasbe, nastopov, temveč tudi preko parfuma."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561