Zadovoljna.si
Shakira in Piqué med koncertom - 6

Novice

Zvezdnika nista mogla krotiti svoje strasti

Z.M.
27. 06. 2011 16.59
3

Pevka Shakira in njen mlajši fant, nogometaš Gerard Pique, sta si privoščila vroče počitnice na križarjenju po Grčiji. Najela sta si luksuzno jahto in upala, da bosta lahko uživala v zasebnosti, a so ju fotografi ujeli med njuno vročo igrico na palubi.

Shakira in Piqué med koncertom - 6
Shakira in Piqué med koncertom - 6FOTO: Reuters

 34-letna Shakira in 24-letni Gerard sta še vedno zaljubljena kot najstnika. Na počitnicah v Grčiji sta se stiskala na palubi najete luksuzne jahte in se poljubljala, kot da sta sama na svetu. Upala sta, da bosta na morju lahko uživala v zasebnosti, a so ju fotografi izsledili tudi tam. Sicer sta počitnice v Grčiji preživela v prestižni trinadstropni vili, ki jima je nudila maksimalno ugodje. Par sicer nikjer nima miru že od trenutka, ko se je začelo govoriti, da sta par. Paparaci jima sledijo na vsakem koraku in če sta na začetku še pazila, kaj počneta v javnosti, se zdaj požvižgata na to in uživata v družbi drug drugega.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604