Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Za umor tega dekleta je dobil 450 evrov

Z.K.
24. 09. 2011 17.54
8

Maria Nilza Simoes je najela plačanega morilca, da bi ubil ljubico njenega moža. Usoda je hotela, da se je možakar zaljubil v svojo žrtev, da pa ne bi izgubil honorarja, je njeno smrt uprizoril. Njeno telo je namazal s kečapom, fotografijo pa poslal naročnici umora. Zgodilo se je v kraju Pindobassù v Braziliji.

Maria Nilza Simoes je nekdanjega zapornika Carlosa Roberta de Jesusa najela, da ubije Iranildes Aguiar Araujo, saj jo je sumila, da ljubimka z njenim soprogom. Najeti morilec je svoji žrtvi sledil na vsakem koraku in se pripravljal na umor, a je medtem ugotovil, da se je v dekle noro zaljubil. Priznal ji je svoja čustva in od dekleta tudi izvedel, da ni nikoli imelo razmerja s soprogom dame, ki je naročila njen umor. Zaljubljeni parček se je odločil, da se bo Simoesovi maščeval in uprizoril lažni umor. Dekle se je dodobra namazalo s kečapom, njen zaljubljeni "morilec" pa je posnel nekaj fotografij "trupla", ob katerem je bila tudi mačeta, s katero naj bi dekle umoril. Fotografije je poslal naročnici in dobil dogovorjeni honorar 450 evrov. Zgodba bi se pri tem končala, če Simoesova ne bi morilca in njegovo žrtev zalotila na mestni tržnici, medtem ko sta se nežno objemala. Možakarju ni preostalo drugega, kot da je jezno gospo prijavil policiji, pri čemer jo zdaj čaka sojenje, ker je naročila umor. Sam jo je odnesel veliko bolje in brez posledic, saj simuliranje umora v Braziliji ni kaznivo dejanje.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561