Zadovoljna.si
Zdravniki

Novice

Začele so mu rasti dojke in kmalu so bile večje od dekletovih

Z.B.
30. 07. 2011 09.42
3

Nekega dne je opazil, da mu rastejo prsi. Nosil je že košarico B in C, dojki sta namreč bili različnih velikosti, prijatelji so se norčevali iz njega, predvsem pa se je bal, da ga bo zaradi tega zapustilo dekle. Zato se je odločil za operacijo. Američan Erik Holler je svojo zgodbo zaupal ameriški televiziji ABC.

Zdravniki
ZdravnikiFOTO: Reuters

Erik Holler je postaven Američan, ki je bil vedo zadovoljen s svojo postavo. Resda njegovo telo ni bilo tako, kot ga imajo fantje, ki redno obiskujejo fitnes, a se je dobro počutil v svoji koži. Leta 1994 pa je odkril pod levo prsno bradavico drobno bulico. Zdravniški pregled je pokazal, da ne gre za rakasto tvorbo, a nekaj se je v njegovem telesu le spremenilo. Opazil je, da so mu začele rasti dojke, tako kot deklicam v puberteti. Prijatelji so se začeli norčevati iz njega in mu govorili, da bi moral nositi modrček. Odšel je k zdravniku, ta pa je postavil diagnozo ginekomastija, ki je vzrok, da moškemu začnejo rasti prsi, ki postopoma dobijo obliko ženskih dojk. "Priznam, da sem se zelo bal, kako bo reagiralo moje dekle. Prepričan sem bil, da me bo zaradi mojih prsi zapustila," je za televizijo ABC povedal Erik. Razmišljati je začel o operaciji, saj se je želel čim prej rešiti ženskega dodatka na svojem telesu. Zdravnik mu je povedal, da ne gre za invaziven poseg, zato se je odločil za liposukcijo maščobe. "Ko je prišel na pregled, je imel Erik na eni strani košarico B, na drugi pa C. Ena dojka je bila namreč večja od druge, kar je običajno," je pojasnil doktor Aaron Rollins. Operacija je trajala tri ure, Erik pa že okreva, srečen ob pogledu na svoje spet moško oprsje.

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604