Zadovoljna.si
Lindsay Lohan

Novice

Zaobljeni Lindsay ušla bradavička

Z.M.
25. 05. 2011 15.40
0

Lindsay Lohan se po vseh škandalih preteklega leta nikakor ne uspe vrniti na velika platna, zato je toliko zanimivejša za različne revije, ki pridno objavljajo članke o njej. Ameriška revija Plum s sedežem v Miamiju jo je v mestu zabave fotografirala v tanki haljici, iz katere je v nekem trenutku igralki na prostost ušla bradavička. Pametna marketinška poteza ali nepazljivost?

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan FOTO: X17ONLINE.COM

Lindsay, ki jo v prihodnosti po vsej verjetnosti zaradi kraje zopet čaka krajša zaporna kazen, je odletela v Miami, v katerem je pozirala za revijo Plum. Med fotografiranjem na vetrovni obali ji je izza haljice pokukala bradavička, kar razvpite starlete ni pretirano zmotilo. Po končanem fotografiranju se je odločila, da je čas za oddih, zato se je z mlajšo 17-letno sestro Ali sončila ob hotelskem bazenu in se zabavala s prijatelji.

Z odvečnimi kilogrami do filmske vloge?
Igralke smo bili vajeni v suhljati obliki, medtem ko je na fotografijah očitno, da je zvezdnica v mesecih brezdelja in pohajanja po sodiščih malce pridobila na teži. Potem ko smo zadnje mesece o njej brali predvsem zaradi različnih afer, se ji menda končno obeta nova filmska vloga. Režiser Stephen King jo ima v mislih kot glavno protagonistko v moderni različici filmske klasike Carrie. Morda se življenje prikupne otroške zvezdnice, ki je zrasla v problematično mladenko, počasi le obrača na bolje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561