Zadovoljna.si
Cameron Diaz - 7

Novice

Kje je pustila seksi obline? V telovadnici ...

Z.M.
03. 08. 2011 14.24
14

Tudi igralka Cameron Diaz je podlegla najnovejšemu hollywoodskemu trendu pretirane vadbe v fitnesu, kar se ji je začelo pošteno poznati na telesu. Nekdaj krhka zvezdnica deluje precej možato, njenih napetih mišic pa bi se verjetno ustrašil marsikateri mišičnjak.

Cameron Diaz - 7
Cameron Diaz - 7 FOTO: Reuters

Cameron Diaz zadnje čase očitno veliko časa preživi v telovadnici, navado pa je verjetno prevzela kar od svojega fanta, športnika Alexa Roda. Čeprav se je pred časom govorilo, da sta se golobčka razšla, so ju skupaj ujeli med počitnicami v Miamiju, zaljubljena kot na začetku. Alex na Floridi okreva po operaciji kolena, Cameron pa mu, kot se za predano dekle spodobi, dela družbo, mu stoji ob strani in skrbi za to, da ne bi preveč pogrešal igrišča za bejzbol. Čeprav je uživala na plaži, pa igralka nikakor ni mogla biti pri miru, ves čas je tekala naokoli in pozdravljala naključne kopalce, ki niso mogli verjeti, da si delijo plažo s hollywoodsko zvezdnico.

Po Alexovi zaslugi

Igralka in športnik sta v Miami prišla predvsem na dopust, a vseeno nista spustila rednega treninga v fitnesu, ki ga navadno za oba vodi kar Alex sam. Od tam tudi izvirajo igralkine napete mišice, ki so po vsem njenem telesu izpodrinile še zadnji gram maščobe. Nedvomno je Cameron v polni formi, zato pa vztrajno izgublja ženske atribute.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561