Zadovoljna.si
Kate in William

Novice

Želite delati za Williama in Kate?

Z.M.
15. 01. 2013 16.45
9

Buckinghamska palača išče novo gospodinjo za Williama in Kate. Zahteve za to funkcijo so precej visoke, saj morajo na dvoru poskrbeti za varnost bodočih staršev. Bi se želeli preskusiti v tej vlogi? Preberite, kaj vse morate izpolnjevati!

Želita človeka, ki mu lahko zaupata.
Želita človeka, ki mu lahko zaupata. FOTO: Reuters
 Princ William in njegova Kate, ki bo julija rodila prvega otroka, iščeta primerno gospodinjo, ki bo skrbela za čistočo v njunem domu, obenem pa bo tudi zaupanja vredna oseba, ki skrivnosti kraljevega para ne bo posredovala medijem. Njeno delo bo vsebovalo kar nekaj funkcij – skrbela bo za čistočo palače Kensington, odgovorna bo tudi za sijočo srebrnino, steklene izdelke in pranje perila. Zaželeno je, da ima iskana oseba rada štirinožce, saj bodo njene obveznosti občasno vključevale tudi sprehod družinskega psa. "Kandidatka mora pokazati tudi svoje organizacijske, govorne in pisne sposobnosti. Sposobna mora biti delati sama ali v skupini," od zaposlene zahteva britanski dvor.

Čim manj članov osebja

Tedenski delavnik gospodinje v povprečju traja 37 ur, od ponedeljka do petka. Če bi bilo treba, pa mora biti gospodinja na voljo tudi zunaj delavnega časa. Čeprav je vse naštete funkcije v preteklosti opravljalo vsaj deset različnih ljudi, princ William in vojvodinja Catherine vztrajata, da želita imeti čim manj osebja. Zato tudi ne nameravata najeti varuške, ki bi živela z njima. V hiši namreč želita imeti čim manj tujcev. Kakšna je ponujena plača za gospodinjo, ni znano, menda pa se je na razpis v prvih nekaj dneh prijavilo 15 kandidatk.

William in Kate iščeta gospodinjo za svoj dom!
William in Kate iščeta gospodinjo za svoj dom!FOTO: Reuters
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582