Zadovoljna.si
težave s penisom

Novice

Zaradi preluknjanega penisa dobil rdeči karton

Ni.J.
24. 06. 2011 15.28
1

Ne, ni šala. V Melbournu so bili priča verjetno najbolj nenavadni nogometni izključitvi. Sodnik je namreč enemu izmed članov nogometne ekipe pokazal rdeči karton in ga poslal z igrišča, ker njegov penis krasi piercing.

težave s penisom
težave s penisom FOTO: iStockphoto

28-letni avstralski nogometaš je čisto po naključju izdal svojo malo skrivnost. Aarona Ecclestona, ki igra za ekipo Old Hill Wanderers, je med tekmo žoga zadela v mednožje. Eccleston se je zaradi bolečine ob udarcu sklonil in za nekaj časa obležal. Ko je slekel hlače in preveril, ali je z njegovim mednožjem vse v redu, je sodnik na njegovem penisu opazil nekaj svetlečega. Izkazalo se je, da ima nogometaš preluknjan penis. In kot da ne bi bilo dovolj, da je vsem gledalcem pokazal več, kot si je želel, ga je sodnik še nekoliko bolj osramotil.

Sodnik je Ecclestona pozval, naj odstrani nakit, a ga nogometaš ni upošteval, zato mu je pokazal rdeči karton in zahteval, naj nemudoma zapusti igrišče. Pravila sicer narekujejo, da igralci med tekmo ne smejo nositi nakita oziroma na sebi ne smejo imeti ničesar, kar bi lahko bilo nevarno bodisi zanje bodisi za soigralce. 28-letni Eccleston na Twitterju po dogodku ni skrival dejstva, da mu je nerodno. "Mislim, da mami danes ne bo ponosna name," je zapisal.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604