Zadovoljna.si
Pod Emmino obleko se je podpisal Oscar de la Renta.

Novice

Oblekla je 'babičine' spodnjice

Z. B.
10. 08. 2011 15.10
3

Emma Watson danes velja za eno najbolj zaželenih in plačanih hollywoodskih igralk, ki je zaslovela z vlogo Hermione Granger v priljubljeni sagi o čarovniku Harryju Potterju. 21-letna angleška igralka s francoskimi koreninami, ki je pred dobrim letom presenetila z zelo kratko, skoraj fantovsko frizuro, je bila opažena med brezglavim tekanjem po ulici, oblečena v preprosto črno oblekico, ki je ob vetru razkrila nič kaj zapeljive bele spodnjice.

Iz najstnice v milijonarko

Ko je dopolnila 11 let, se je prvič pojavila v priljubljenem mladinskem filmu o čarovniku Harryju Potterju, ki je dosegel velik uspeh in takrat najstniško deklico vpeljal v svet slave in denarja. Emma Watson je zrasla v postavno žensko in se leta 2009 vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov kot najbolj dobičkonosna igralka desetletja. Postala je glavni obraz francoske kozmetične hiše Lancome in ena izmed najboljše oblečenih hollywoodskih zvezdnic današnjega časa.

Izbrala napačne spodnjice

Kljub zajetnemu bančnemu računu pa se mlada Angležinja v prostem času izogiba ličilom in glamuroznim oblekam. Pred kratkim je bila opažena med tekanjem po ulici, ko je poskušala pobegniti paparacem, ki so jo presenetili v neprijetnem trenutku. V lahko poletno oblekico se je ujel veter in razkril delček njenih spodnjic, ki so jih tuji mediji že označili za modno polomijo. Nekateri jih primerjajo z 'babičinimi gatami', spet drugi z brezglavo izbiro, ki si je ena izmed najboljše oblečenih mladih igralk ne bi smela privoščiti. To pa ni prvi Emmin spodrsljaj. Lansko leto je pred podelitvijo nagrad Bafta razkrila spodnje hlačke in  pobeglo bradavičko, za katero je bil kriv obrabljen lepilni trak, ki si ga je zvezdnica prilepila na notranjo stran obleke. Ker pa je mlada zvezda zrasla v zapeljivo žensko z zavidljivo manekensko postavo, ki jo le redkokdaj razkrije, pa se paparaci še bolj trudijo, da bi jo ujeli v pomanjkljivih oblačilih ali v Evinem kostumu.

Pod Emmino obleko se je podpisal Oscar de la Renta.
Pod Emmino obleko se je podpisal Oscar de la Renta. FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604