Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Zvezdnica skoraj zletela z mostu

Z.M.
19. 05. 2011 11.57
1

Ekipa ameriškega resničnostnega šova Jersey Shore je snemanje iz New Jerseya za celo četrto sezono prestavila v Italijo, natančneje v Firence, kjer se za njimi kar naprej obračajo radovedni pogledi. Glasni Američani opozarjajo nase tudi s svojim ekstremnim obnašanjem. 24-letna udeleženka šova Deena Cortese je recimo med obiskom Firenc preplezala ograjo mostu in skoraj padla v reko Arno.

Udeleženci oddaje Jersey Shore so v Italiji šele en teden, a so že povzročili pravo zmedo, kjer koli so se pojavili. Deena Cortese si je s prijateljico Sammi Giancola ogledovala most v Firencah, nato pa v nekem trenutku preplezala ograjo in skoraj padla v reko Arno. Na srečo jo je Sammi še pravočasno zagrabila in ji pomagala na varno. Tudi prejšnji dnevi niso minili povsem brez incidentov. Med drugim jim je župan Firenc Matteo Renzi prepovedal pitje alkohola na ulicah, Deena pa se je po skoraj usodnem padcu z mostu naokoli sprehajala v predpasniku golega kipa Michelangela, kar je sprožilo kar nekaj neodobravanja mimoidočih.

V Italiji niso dobrodošli
Ekipa oddaje se sicer že od vsega začetka srečuje s težavami s snemanjem v kulturno bogatem italijanskem mestu. Oblasti so jim prepovedale snemanje določenih zgodovinskih znamenitosti in prikazovanje pijančevanja ameriških udeležencev na javnih mestih. Prepričani so, da oddaja Američane z italijanskim poreklom prikazuje v skrajno nespodobni luči, ki ni v ponos ne Italijanom ne Američanom.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570