Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Zvezdnice shujšale s čudežno tabletko

Z.M.
29. 12. 2011 12.00
6

Na britanski trg so prišle shujševalne tablete, s katerimi naj bi izrazito shujšale tudi zvezdnice Kim Kardashian, Mariah Carey in Jennifer Aniston. Le ena tableta "pokuri" kar 1590 kJ (380 kcal), kar je za 15-krat več kot ostala podobna zdravila. Čudežno shujševalno sredstvo je bilo pričakovano razprodano v nekaj urah, dejstvu, da užitje ene naravne tabletke na vaše telo učinkuje podobno kot 40 minut teka, se je pač težko upreti!

Kilogramov, ki se vam bodo nabrali med prazniki, se boste po novem lahko rešile lažje, kot si mislite. Vsaj tako pravijo proizvajalci novih shujševalnih tablet nuratrim, ki s čudežnim zdravilom podirajo prodajne rekorde. Tabletke, katerih zaužitje na telo deluje podobno kot 40 minut teka, so nedavno vstopile na britanski trg in bile razprodane v nekaj urah. Ženske so jih dobesedno razgrabile, saj verjamemo, da lahko tudi one tako kot mnoge zvezdnice odvečne kilograme izgubijo tudi brez diet in pretirane vadbe.

Tudi zvezdnice hujšajo z njimi

Z nuratrimom so shujšale tudi zvezdnice, kot so Jennifer Aniston, Mariah Carey in Kim Kardashian, ki čudežne tabletke ne morejo prehvaliti. In kaj se skriva v njih, da so tako učinkovite? Tablete vsebujejo izvlečke sladkega korena in zelene kave, ki pospešujeta prebavo. "Zdravilo je narejeno kot sredstvo za pomoč vsem tistim, ki se trudijo shujšati," o svojem produktu pravi Nemec dr. Alfred Hasselbacher. Formula nuratrima dokazano manjša apetit, poveča raven energije in kuri maščobo. Zadovoljni uporabniki trdijo, da so po osmih tednih uživanja tabletk na zdrav način izgubili najmanj sedem kilogramov, ne da bi spremenili prehranske navade in se več gibali. Zveni skoraj prelepo, da bi bilo res!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561