Za pripravo potrebujemo:
25 dag maslenih keksov
20 dag sladkorja v prahu
20 dag čokolade v prahu
25 dag margarine
3 žlice ruma
pol dcl mleka
čokoladne drobtinice
Kekse zmeljemo na drobtinice. Čokoladni prah damo v posodo in zalijemo z mlekom. Posodo damo na ogenj in mešamo, dokler se čokolada ne raztopi v mleku. V posodo z mletimi keksi dodamo stopljeno čokolado, sladkor v prahu, margarino in rum. Vse skupaj premešamo in pregnetemo v enakomerno testo. Testo postavimo za eno uro v hladilnik in iz njega z dlanjo oblikujemo kroglice. Povaljamo jih v čokoladnih drobtinah ter jih položimo na pladenj, po želji obložen s papirjem za peko. Kroglice damo še v hladilnik za eno ali dve uri in postrežemo ob skodelici kave ali čaja.
Ekipa Zadovoljna.si vam želi dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV