Sestavine:
250 g bele moke
100 g sladkorja
2 jajci
100 g jedilne čokolade
50 g masla
1 vanilijev sladkor
žlička ruma
60 g navadnega jogurta
3 žlice kakava v prahu
½ pecilnega praška
žličko cimeta
Priprava:
Najprej v penasto maso zmešamo sladkor, jajci in vanilijev sladkor, ki jim dodamo jogurt, maslo ter rum. V ločeni posodi pripravimo maso iz moke, pecilnega praška in cimeta. Dodamo še na koščke nalomljeno čokolado in čokolado v prahu ter vse skupaj dobro zgnetemo. Obe masi združimo, ju premešamo in vlijemo v posebne modelčke, ki so namenjeni za peko mafinov ter jih pri 180 °C pečemo dobrih 20 minut.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV