Sestavine za dve osebi:
300 g govejih zrezkov (2 zrezka)
2 žlici suhega paradižnika
pest rukole
6 žlic olivnega olja
2 žlici balzamičnega kisa
25 g parmezana (narezan na lističe)
sol in poper
Priprava
Pripravite žar in primerno segrejte olje. Zrezka natrite z oljem ter na obeh straneh začinite s soljo in poprom. Ko je žar primerno vroč, položite nanj zrezek in ga pecite od 30 sekund do 1 minute na vsaki strani. Isti postopek ponovite še na drugi strani. Pomešajte olivno olje in balzamični kis. Zrezka položite na krožnik in ju nadevajte z rukolo in posušenim paradižnikom, prelijte z mešanico olja in balzamičnega kisa. Na vrh položite liste parmezana. Dodajte sol in poper po okusu ter servirajte.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV