Potrebujemo:
– dva jajčevca
– dva večja paradižnika
– 100 g jurčkov
– večja zelena paprika
– 20 g drobtin
– 100 g naribanega sira
– malo olja
– sol
– poper
Jajčevce očistimo in po dolgem razpolovimo ter izdolbemo. Izdolbeno vsebino, narezan paradižnik in gobe drobno sesekljamo, vse skupaj začinimo s soljo in poprom ter dušimo. Izdolbene jajčevce napolnimo z nadevom in obložimo s koščki zelene paprike. Potresemo z drobtinami in naribanim sirom.
Vse skupaj zapečemo v pečici pri 200 stopinjah, da se sir prijetno stopi.
Dober tek vam želi ekipa Zadovoljna.si.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV