Zadovoljna.si
Jajčevci

Njam...

Hrustljavi polnjeni jajčevci

Ž.B.
05. 08. 2010 19.00
0

Idealna večerja ali prigrizek za vse, ki obožujete zelenjavo. Nad polnjenimi jajčevci bodo navdušeni tudi najmlajši, saj vsebujejo droptine in topleni sir.

Jajčevci
JajčevciFOTO: iStockphoto

Potrebujemo:

– dva jajčevca
– dva večja paradižnika
– 100 g jurčkov
– večja zelena paprika
– 20 g drobtin
– 100 g naribanega sira
– malo olja
– sol
– poper

 

Jajčevce očistimo in po dolgem razpolovimo ter izdolbemo. Izdolbeno vsebino, narezan paradižnik in gobe drobno sesekljamo, vse skupaj začinimo s soljo in poprom ter dušimo. Izdolbene jajčevce napolnimo z nadevom in obložimo s koščki zelene paprike. Potresemo z drobtinami in naribanim sirom.

Vse skupaj zapečemo v pečici pri 200 stopinjah, da se sir prijetno stopi.

Dober tek vam želi ekipa Zadovoljna.si.

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 646