Sestavine za 6 oseb:
12 jajc
150 g mesa rakcev
4 slane filete sardonov
4 čajne žličke kaper
100 g masla
Priprava:
Tudi kadar se vam mudi, je ta jed primerna, saj vam bo priprava vzela zgolj 20 minut. Trdo skuhajte jajca in jih nato ohladite v mrzli vodi. Olupite jih ter po dolžini prerežite na polovico. Odstranite rumenjake, ki jih dajte v električni mešalnik skupaj z mesom rakcev, kaprami in fileti sardonov. Dodajte še maslo, k iste ga že pred tem z mešalnikom 'predelali' v peno. Vse skupaj zmešajte, tako da dobite homogeno maso, s katero nato napolnite jajčne beljake. Da jed ne bo tako pusta, lahko dodate sir, peteršilj ali kar koli vam srce poželi.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV