Sestavine:
- pol kilograma jajčevcev
- 40 dag paradižnika
- 15 dag pora
- 2 stroka česna
- olivno olje
- 2 dag sezama
- sol
- bazilika
- peteršilj
Priprava:
Jajčevce narežite na 1 centimeter debele rezine, posolite in jih z obeh strani popecite v ponvi. Preložite jih na krožnik in v isti ponvi na malo dodanega olja popražite na drobno narezan por, posolite, dodajte koščke paradižnika, česna, začinite s peteršiljem in baziliko ter na koncu dušenja dodajte sezamovo seme. Rezine jajčevcev položite na krožnik in pokrijte s plastjo zelenjave, prekrijte z naslednjo rezino jajčevca in dodajte še eno plast zelenjave.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV