Sestavine:
- 4 jajčevci
- olivno olje
- sol
- 40 dag paradižnika
- parmezan
- 4 lističe žajblja
- 2 vejici rožmarina
- 12 dag mocarele
Priprava:
Jajčevce po dolgem narežite na tanke rezine. Pečico segrejte na 250 stopinj Celzija. Pekač namažite z olivnim oljem in vanj zložite rezine jajčevcev. Pecite 5 minut. Na kocke narezan paradižnik enakomerno porazdelite na rezine jajčevcev ter solite. Potresite z zelišči in parmezanom. Prekrijte z rezinami mocarele. Vse skupaj položite v pekač in pecite še 10 minut.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV