Potrebujemo:
– česen
– dve čebuli
– večji krompir
– 25 g masla
– 5 dl zelenjavne juhe
– 3 žlice kisle smetane
– sol
– poper
– drobnjak
– timijan
Česen in čebulo olupimo in grobo nasekljamo. Krompir očistimo, olupimo in narežemo na kocke. V loncu stopimo maslo in prepražimo čebulo. Čebula ne sme močno porjaveti. Dodamo še česen in vse skupaj dušimo dobri dve minuti. Zalijemo z zelenjavno juho, dodamo krompir in začinimo z žličko timijana. Kuhamo toliko časa, dokler se krompir ne zmehča. Ko se juha nekoliko ohladi, jo prepasiramo s paličnim mešalnikom in začinimo s soljo in poprom. Ponovno jo zavremo. Pri serviranju vsak krožnik juhe potresemo s sesekljanim drobnjakom in dodamo žličko kisle smetane.
Dober tek vam želi uredništvo Zadovoljna.si.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV