Zadovoljna.si
image (28)

Njam...

Kuskus z zelenjavo in piščancem

Z.K.
30. 08. 2010 18.25
0

Pripravite si specialiteto Berberov in eno izmed glavnih jedi v Severni Afriki – kuskus. Za bolj izpopolnjen obrok zraven dodajte še zelenjavo in piščančje prsi!

Sestavine:

- 200 g kuskusa
- 2 mladi čebulica
- 1 korenček
- 1 paradižnik
- 100 ml oljčnega olja,
- 4 rezine piščančjih prsi (približno 125 g)
- sol in poper


Priprava:

V vodi skuhajte kuskus po navodilih. Mlade čebulice očistite in operite ter narežite na tanke kolobarje. Korenje olupite in ga naribajte. Paradižnik narežite na kocke. Vse sestavine, vključno z limoninim sokom dodajte v kuskus in zmešajte. Pokrijte in pustite stati pol ure. Meso narežite na rezine in ga specite dokler se ne obarva zlato rumeno. Dodajte ga h kuskusu in postrezite.

Dober tek!

 

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 646