Sestavine:
- 200 g kuskusa
- 2 mladi čebulica
- 1 korenček
- 1 paradižnik
- 100 ml oljčnega olja,
- 4 rezine piščančjih prsi (približno 125 g)
- sol in poper
Priprava:
V vodi skuhajte kuskus po navodilih. Mlade čebulice očistite in operite ter narežite na tanke kolobarje. Korenje olupite in ga naribajte. Paradižnik narežite na kocke. Vse sestavine, vključno z limoninim sokom dodajte v kuskus in zmešajte. Pokrijte in pustite stati pol ure. Meso narežite na rezine in ga specite dokler se ne obarva zlato rumeno. Dodajte ga h kuskusu in postrezite.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV