Zadovoljna.si
image (28)

Njam...

Ocvrte bučke

Z.B.
26. 05. 2010 18.00
1

Čeprav bučke na vrtu komaj cvetijo, pa jih lahko kupite na tržnici in jih ocvrete v odlično predjed.


Sestavine:

2 bučki
1 jajce
bela moka
krušne drobtine
sol in olje


Priprava:

Najprej bučke operemo, nato jih narežemo na ne preveč debele kolobarje, ki jih po okusu solimo. Na povsem isti način, kot bi panirali meso, si pripravite na en krožnik moko, v drugega vbijete jajce in ga dobro stepete, na tretjega pa vsujte drobtine. Bučke najprej povaljate v moki, nato namočite v jajce in na koncu še v drobtine. Spanirane bučke ocvrete v olju in jih dobro odcedite ter pokrijete, da se lepo zmehčajo.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561